Zomergo 2019


In 2019 is er weer ZomerGo!

We organiseren weer een gezellig en speelzaam ZomerGo. Je bent uitgenodigd voor dit 6-daagse evenement, waarbij je 's ochtends een partijtje kan spelen in het toernooi, 's middags één van de diverse workshops kan volgen en 's avonds een lekkere maaltijd kan eten. Daarna speel je nog een spelletje of maak je een wandeling alvorens je je (stapel-)bed induikt.

ZomerGo is een evenement voor jong en oud. Omdat iedereen een handje meehelpt is het niet duur, en eten, koffie en thee zijn inbegrepen. Schrijf je dus nu in!

Datum
ZomerGo 2019 is van 17 t/m 22 augustus (en net als vorig jaar is er een afterparty :D)

Locatie
De locatie is, zoals gewoonlijk, de Wildwal in Lunteren:
Galgenbergweg 3
6741 KJ Lunteren
http://www.dewildwal.nl

Wil je aan komen waaien?
Dat kan! Leuk dat je komt!
Wil je meedoen aan het toernooi bel dan even op als je onderweg bent. Dan kunnen we je
indelen. Als je voor 9.30 uur opbelt (+31 6-31306631, graag niet voor 9.00 uur :) ) dan ben je zeker van deelname voor die dag.
De rondes starten iedere dag om 10.00 uur.

Meenemen
Je moet zelf voor een slaapzak zorgen. Ook is het gebruik van hoeslaken en kussensloop verplicht: deze moet je dus meenemen.
Handdoeken moet je ook zelf meenemen. Natuurlijk moet je ook zoveel mogelijk leuke spellen meenemen.

Let op!
De kookploeg wil graag weten of er bijzondere dingen zijn waar ze rekening mee moeten houden. Eet je vegetarisch of heb je een speciaal dieet geef dat dan door dan houden we daar rekening mee. Wil je overleggen? Dat kan! Stuur dan een mailtje aan Sandra. sl_vos@hotmail.com

Minderjarige op Zomer- of WinterGo
Dat kan, Zomergo is een makkelijke omgeving om je vrije tijd door te brengen. Vanuit de organisatie regelen we het wel zo dat er een volwassene voor jou verantwoordelijk zal zijn. Mochten je ouders er niet zijn en wil je toch komen, zal er een andere volwassene die verantwoordelijkheid moeten dragen. De organisatie dient vooraf hiervan (bij de aanmelding) op de hoogte gesteld te worden, met alle relevante gegevens (naam, telfoonnr. etc.). De Zomer- en Wintergo organisatie behoud het recht om je als nog te weigeren.

De ZomerGo mok
Naast dat het natuurlijk erg stoer is om je eigen mok te hebben, scheelt het ook nog eens afwas. Mocht je graag de unieke ZomerGo 2019 mok willen hebben, kan dat tegen een meerprijs van 6 euro (aan te geven bij je inschrijving, doorgeven voor 1 augustus). Je kan natuurlijk ook je eigen mok van vorig jaar weer meenemen! Ook dit jaar doen we weer een ontwerp wedstrijd, kijk bij het programma voor meer info!

Nog vragen?
Na 17 augustus is de organisatie alleen nog per telefoon te bereiken!
Mail: stuur een bericht naar ZomerGo apestaart romansland punt nl
of bel ons op: +316-31306631

Met zomerse groet,

de ZomerGo 2019 organisatie