Aankondiging Zomergo 2019

Het is weer tijd voor Zomergo
We willen graag iedereen laten weten dat Zomergo van 17-22 augustus is op de bekende locatie van de Wildwal in Lunteren. Net als vorig jaar kost het hele all-inclusive arrangement 145 euro, of 135 euro bij voorinschrijving.


ZomerGo is een kamp met een veilige, tolerante sfeer, open voor alle gospelers en geïntesseerden van alle leeftijden. We verwachten dat je eraan bijdraagt om dit karakter te behouden. Het is belangrijk dat je je eigen rommel opruimt en af en toe meehelpt met huishoudelijke en educatieve taken. Zoals mee draaien in de grote afwas én eens een klein afwasje, meehelpen met boodschappen halen/opbergen, hout halen etc. Houd ook rekening met elkaar door op de gangen bij de slaapzalen en op de binnenplaats geen herrie te maken.

Als organisatie willen wij graag dat iedereen zich thuis voelt op ZomerGo. Is dat gelukt? Fijn! Dat horen we graag. Heb je nog tips? Zijn er toch dingen die misgaan of een klacht? Vertel het ons. Samen zoeken we dan naar een geschikte oplossing.

Spelletjes, heel veel spelletjes
Er ligt altijd een heel arsenaal aan spellen, mee gebracht door de deelnemers zelf. Heb je nog een spel liggen, maar niemand om het mee te spelen, hier is je kans!

Go Toernooi
We spelen met een 1 uur bedenktijd en 20 seconden byo-yomi, in onderling overleg canadese byo-yomi. 6.5 komi. Er worden 6 ronden gespeeld.
Wil je meedoen aan het toernooi bel dan even op als je onderweg bent. Dan kunnen we je indelen. Als je voor 9.30 uur (vanwege het nachtprogramma liever niet voor 9.00u) opbelt dan ben je zeker van deelname voor die dag (+316-31306631). De rondes starten de eerste dag om 16.00 uur de andere dagen om 10.00 uur.

Het toernooi is flexibel van opzet, zodat je na een nacht vol met spellen, diepzinnige gesprekken en alcoholische versnaperingen, je jezelf kunt uitschrijven voor de volgende ronde, Omgekeerd kun je je altijd nog bedenken, en onder het motto s'-nachts een vent (meid) 's-morgens een vent (meid) je alsnog aanmelden. Aan en afmeldingen uiterlijk 9.30 uur.

LET OP! Inschrijvingen via de website voor het toernooi zijn indicatief, ondermeer zodat wij weten hoeveel materiaal we moeten verzorgen. Meld je bij aankomst altijd bij de wedstrijdleider, zodat je ingedeeld wordt. Niet aanmelden is niet spelen.

Workshops
Naast het toernooi worden er ook verschillende workshops gegeven. De ultieme gelegenheid om je go-skills bij te spijkeren.
De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste workshop gevers. Meld je aan!!
De go-workshops dit jaar zijn van:
nog niet ingevuld
nog niet ingevuld

Zeepkist Lezing
Heb jij iets interessant te melden? Een spannend beroep of hobby? Dan hebben wij een kist waarop jij je praatje mag doen! Zo hebben we al een lezing gehad over o.a. juridisch taalgebruik en kwantummechanica.

* De trouwe bezoekers van Zomer- en Wintergo hebben er al een aantal in de kast staan: een bonte verzameling mokken. De laatste edities van Zomer- en Wintergo konden de deelnemers steeds een mok bestellen met daarop hun (bij)naam en een afbeelding. Een leuk aandenken en collectors item, maar ook erg praktisch. Hoe vind je anders jouw mok terug in een groep van 60-100 mensen?