Over Zomergo

Corona-info 2020
Dit jaar bestaat er de kans dat Zomergo niet doorgaat vanwege het coronavirus of dat er een cap op het aantal spelers komt. Bij een maximum aan het aantal deelnemers geldt: eerst komt, eerst maalt, dus schrijf je snel in! Mocht het zo zijn dat zomergo (voor jou) niet doorgaat en je had wel al betaald, dan krijg je natuurlijk je geld terug.

Welkom bij Zomergo!
Zomergo is een week voor iedereen die zin heeft om een vakantie door te brengen met een gemoedelijk gotoernooi, verschillende workshops of gewoon een week lang spelletjes spelen, lekker lezen en wandelen in het bos. Er ligt altijd een heel arsenaal aan spellen, mee gebracht door de deelnemers zelf. Heb je nog een spel liggen, maar niemand om het mee te spelen, hier is je kans!

Je kunt meedoen aan een go-toernooi. Traditioneel ben je verzekerd van een set goede tegenstanders en flink wat dan-graden. Maar ook voor kyu-spelers zijn er voldoende tegenstanders. Naast het toernooi worden er ook verschillende workshops gegeven. De ultieme gelegenheid om je go-skills bij te spijkeren. De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste workshopgevers. Hiervoor kun je je aanmelden.
Heb jij iets interessant te melden? Een spannend beroep of hobby? Dan hebben wij een kist waarop jij je praatje mag doen! Zo hebben we al een lezing gehad over o.a. juridisch taalgebruik, kwantummechanica en gedrag van katten.

Locatie
Groepsaccomodatie de Wildwal. Website: https://www.dewildwal.nl/
Adres: Galgenbergweg 3, 6741 KJ Lunteren

Mokken
* De trouwe bezoekers van Zomer- en Wintergo hebben er al een aantal in de kast staan: een bonte verzameling mokken. De laatste edities van Zomer- en Wintergo konden de deelnemers steeds een mok bestellen met daarop hun (bij)naam en een afbeelding. Een leuk aandenken en collectors item, maar ook erg praktisch. Hoe vind je anders jouw mok terug in een groep van 30-60 mensen?

Ontwerp de mok voor Zomergo 2020!
Ook dit jaar houden we weer een ontwerpwedstrijd voor de mok. Doe mee en eeuwige roem is je deel. Dit zijn de eisen aan het ontwerp:
* 19,0 x 8,5 cm
* De tekst Zomergo 2020 is erop verwerkt in een zichtbare kleur
* Er is een ruimte van minimaal 6,0 * 1,5 cm voor de naam
* digitaal aangeleverd
* het ontwerp is uiterlijk 15 juli binnen bij de organisatie