Go-toernooi

We spelen het hoofdtoernooi met een 1 uur bedenktijd en 20 seconden byo-yomi, in onderling overleg canadese byo-yomi. 6.5 komi. Er worden 6 ronden gespeeld, iedere dag een behalve zaterdag, omdat er dan een losstaand rapid toernooi is.

Wil je meedoen aan het toernooi mail dan even op als je onderweg bent. Dan kunnen we je indelen. Als je voor 9.30 uur mailt dan ben je zeker van deelname voor die dag (zomerwintergo at gmail dot com). De rondes starten de eerste dag om 16.00 uur de andere dagen om 10.00 uur. Je kunt je inschrijving voor het toernooi tot 9.30 uur wijzigen.

Op zaterdag 17 augustus is er een los rapid toernooi van 5 ronden, met 30 minuten bedenktijd (ronden starten om 10:00, 11:15, 13:00, 14:15 en 15:30). De kosten hiervoor zijn 18 euro. Hier is lunch bij inbegrepen (zelf je broodje smeren). Wil je 's avonds ook mee-eten, dan komt er 10 euro extra bij. Wil je alleen de rapid spelen, en eventueel mee-eten, maar verder niks, dan gebruik je het rapid inschrijfformulier. Wil je meer, zoals blijven slapen of een zomergo mok, schrijf je dan in via het normale inschrijfformulier en vink in ieder geval "Zaterdag 17 Augustus Rapid Toernooi" aan bij de toernooironden

LET OP! Inschrijvingen via de website voor het toernooi zijn indicatief, ondermeer zodat wij weten hoeveel materiaal we moeten verzorgen. Meld je bij aankomst altijd bij de wedstrijdleider, zodat we zeker weten dat je bent aangekomen en je ingedeeld kunt worden. Niet melden is niet spelen!