Over Zomergo

Let op!

Op dit moment is de inschrijving gesloten, omdat op de drukste nachten alle bedden bezet zijn. Er is sowieso nog wel ruimte in het weekend (vr/za/zo nacht), en we houden ook een reserve lijst bij. Wil je nog komen, stuur dan even een mailtje (zomerwintergo at gmail punt com) met je gegevens.

Welkom bij Zomergo!

Zomergo is een week voor iedereen die zin heeft om een vakantie door te brengen met een gemoedelijk gotoernooi, verschillende workshops of gewoon een week lang spelletjes spelen, lekker lezen en wandelen in het bos. Er ligt altijd een heel arsenaal aan spellen, mee gebracht door de deelnemers zelf. Heb je nog een spel liggen, maar niemand om het mee te spelen, hier is je kans!

Je kunt meedoen aan een go-toernooi. Traditioneel ben je verzekerd van een set goede tegenstanders en flink wat dan-graden. Maar ook voor kyu-spelers zijn er voldoende tegenstanders. Naast het toernooi worden er ook verschillende workshops gegeven. De ultieme gelegenheid om je go-skills bij te spijkeren. De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste workshopgevers. Hiervoor kun je je aanmelden.
Heb jij iets interessant te melden? Een spannend beroep of hobby? Dan hebben wij een kist waarop jij je praatje mag doen! Zo hebben we al een lezing gehad over o.a. juridisch taalgebruik, kwantummechanica en gedrag van katten.

Locatie
Groepsaccommodatie De Zonneheuvel. Website: https://dezonneheuvel.nl/
Adres: Schaapsdrift 12, Beek (Montferland)

De organisatie is te bereiken per mail: zomerwintergo at gmail punt com.

Mokken
De trouwe bezoekers van Zomer- en Wintergo hebben er al een aantal in de kast staan: een bonte verzameling mokken. De laatste edities van Zomer- en Wintergo konden de deelnemers steeds een mok bestellen met daarop hun (bij)naam en een afbeelding. Een leuk aandenken en collectors item, maar ook erg praktisch. Hoe vind je anders jouw mok terug in een groep van 30-60 mensen?

Ook dit jaar is er de ontwerpwedstrijd voor de mok. Ben je een creatief talent! Doe dan mee met de Mokontwerpwedstrijd.